Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

VILL DU STARTA EN WEBBSHOP?

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom E-handel byggt i ett marknadsledande CMS så att du själv kan lägga in produkter & administrera din E-handel om du önskar. Det går även bra att outsourca den biten till oss, så sköter vi webshoppen till dig professionellt till ett bra pris.

Vi hjälper dig från idé till sjösättning, betalningsportaler, frakt, rabattkoder & nyhetsbrev är vanliga funktioner inom E-handel och vi behärskar dem alla. Kontakta oss och berätta lite om dina önskemål så skräddarsyr vi din lösning efter behov.

Lägg in produkter själv, eller låt oss göra det – du bestämmer själv!

Integrerat med sociala media! Vill du visa hur många Facebook-likes ni har? Låta kunderna gilla er Facebooksida direkt på hemsidan?

Fraktingegrering! Vill du att hemsidan ska ”prata” via EPIer med ert postombud? Inga problem!

Stöd för flera betalportaler samtidigt!

Obegränsat med produkter

Flerspråkstöd! Du bestämmer själv hur många olika språk sidan ska kunna ses i.

 • INGA BEGRÄNSNINGAR

  Samtliga lösningar från oss lyser med sin frånvaro av begränsningar. Du kan ha hur många produkter & kategorier du vill.

 • RESPONSIV DESIGN

  Du har säkert sett det förut på vår hemsida – Allt skapas i responsiv design så dina kunder kan handla lika enkelt från mobilen som från datorn.

 • LÄGG SJÄLV IN NYA PRODUKTER

  Vill du själv kunna lägga in produkter, kategorier och information? Självklart! Vi arbetar med stora välkända CMS som är enkla att lära sig för dig som kund.

 • VI UTBILDAR DIG

  Visste du att i samband med leverans utbildar vi dig? Du får själv möjligheten att uppdatera och underhålla hemsidan om du önskar.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.