Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vårt paket Mini är utformat så att alla ska ha råd att ha en hemsida. Du får en riktigt billig, men också en professionell hemsida.

Detta paket passar dig som är privatperson eller driver en hobbyverksamhet.

Med oss behöver du inte kompromissa med kvalitet för att få ett lägre pris. Så, vill du köpa en billig hemsida så är detta paket rätt för dig!

Vad ingår i Minipaketet?

  • Vi tar fram 1 designförslag baserat på era färger & önskemål
  • CMS för enkel uppdatering (WordPress)
  • 1-5 undersidor (Fler sidor går att köpa till)
  • Mailkonton
  • Enkelt att skapa och redigera innehåll
  • Kontaktformulär
  • Google Maps
  • Responsiv Design – Fungerar på alla plattformer

Pris – 6500kr (ex moms)

Hosting, Drift & Underhåll

Har du en befintlig hemsida och domän använder vi den för att bygga upp din nya sida, men vi kan också ansvara för domänregistrering och webbhotell.

Vill du att vi hjälper dig uppdatera hemsidan fortsättningsvis så har vi tjänster med en personlig webmaster. Det innebär att du för en låg kostnad slipper tänka på backup, säkerhetskopiering och drift av hemsidan, vi sköter det åt dig.

Du kan dessutom kontakta oss när du känner att det är dags att ändra bilder, lägga till text eller nyheter på din hemsida.

Pris från: 199:-/mån

Verktyg för enkel uppdatering

Vi använder mestadels content managing systemet (CMS) WordPress och WooCommerce som är ett av världens största verktyg för bloggar och webbplatser. Möjligheterna till anpassning och uppgraderingar är enorma, helt enkelt en perfekt lösning till en företagshemsida!

Vill du använda dig av ett annat CMS-system? Då kan vi självklart hjälpa dig med det också. Vi har även god erfarenhet av Drupal, Magento, TicTail m.fl.

Vi kan skräddarsyr givetvis din hemsida efter vad just du efterfrågar och vi ordnar enkelt det med våra tjänster. T.ex. om du vill lägga till ett bildspel, ha fler sidor eller skaffa ett forum för dina besökare.

Sökordsoptimering

Inget är viktigare än att din sida syns på internet och vi ordnar det till dig!

Sökmotoroptimering går ut på att din hemsida syns på viktiga nyckelord i Google. Vi gör en grundlig analys på vilka sökord som är populära i ert verksamhetsområde och optimerar sedan de sökord som ni kommer tjäna pengar på.

Säljer ditt företag till exempel tavlor vill ni säkert ligga etta på ordet tavlor i sökresultaten? Vi får det att bli verklighet!

Vill du få prisuppgifter?

Kontakta oss och berätta lite om dina önskemål och behov så får du inom kort en offert!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.